måndag, oktober 08, 2007

Vargflocken - ny thriller av Peter Rost


I förra inlägget skrev jag att Peter Rost har en ny bok på gång, Killer Drug. I slutet av denna månad lanseras den svenska översättningen "Vargflocken". Boken "Sjuka Pengar" var spännande att läsa och nu debuterar Peter Rost som "riktig" thrillerförfattare. Vargflocken beskriver läkemdelsindustrins skumraskmetoder i romanform.

Peter Rost är också ny medarbetare på Realtid.se, informerar bloggen Toxiska epistlar. "So all the Pfizer lawyers following me will have to learn Swedish", konstarerar han smått roat på den egna bloggen.

Peter Rosts senaste artikel handlar om att Bristol-Myers Squibb, ett av världens största läkemedelsföretag, har dömts att betala 3,3 miljarder kronor i böter i USA för bland annat falsk marknadsföring.

Missa inte konsumenthearingen om läkemedel i Riksdagen den 24 oktober, där Peter Rost kommer att medverka. Jag antar att hearingen direktsänds i Svt 24.

I en av kommentarerna till Peter Rosts artikel på Realtid.se hittar jag en intressant passus som visar på en av läkemedelsindustrins tvivelaktiga verksamheter; hur man försöker undertrycka ny kunskap om terapier som kan bli ett alternativ till alla kemiska piller. Jag citerar några rader ur kommentaren här. Har inte kunnat kontrollera om uppgifterna är helt korrekta, men någon annan kanske kan leta reda på källan till informationen. Att EU sedan några år via en inflytelserik lobby gör allt vad den kan för att motarbeta naturmediciner är dock inte någon nyhet för mig.
Det kanske bästa exemplet för att illustrera det medicin-industriella komplexets makt och att det inte är någon ny företeelse, är historien om den amerikanske upppfinnaren Royal Rife. Som uppfinnare av världens starkaste mikroskop för levande material, upptäckte han redan på 1920-talet hur kroppens celler kommunicerar och utvecklade elektromedicinsk utrustning för att bota en mängd sjukdomar, inklusive cancer. När American Medical Assossiation (AMA) upptäckte detta sattes olika mer eller mindre kraftfulla åtgärder in för attt stoppa Royal Rife och de framstående läkare han samarbetade med.

http://www.rife.de/

Denna viktiga medicintekniska och politiska händelseutveckling gömdes sedan bort i historiens annaler ända tills någon upptäckte en del gamla intervjuer med Royal Rife. Dessa låg till grund för den motarbetade boken, "The Cancer Cure That Worked".

http://educate-yourself.org/cn/cancercurethatworked1997.shtml

Genom AMA:s och dess ordförande Fishbeins övergrepp mot Rife och hans forskning lyckades man stoppa elektromedicinsk terapi och har med näbbar och klor slagits för att även i fortsättningen se till så att all medicinsk terapi i större delen av världen baseras på ätande av kemiska piller. Som ett led i detta motarbetas också naturmedicin, till exempel genom FN och EU med den aktuella codex-lagstiftningen.
Program till konsumenthearingen i Riksdagen kan laddas ner från Kilens hemsida.

Det går fortfarande att lyssna på Peter Rosts sommarprogram från den 30 juli.

Andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , , , ,