söndag, september 07, 2008

Kommentar till Birgitta Rydbergs debattartikel

Hanne Koplev har lämnat sina synpunkter till landstingsrådet Birgitta Rydberg efter debattartikeln i DN. Birgitta Rydberg har ännu inte svarat.

Kære Birgitta Rydberg,

En kommentar til din debatartikel "Lagstifta för att stoppa de inkompetenta läkarna".

Jeg er absolut uenig med dig og finder tværtimod, at de inkompetenta läkarna ofte er dem, som er ansat i det offentlige sygehusvæsen og andre offentlige instanser.

Jeg kunne sende dig meget materiale, hvor det er let at påvise inkompetence hos offentligt ansatte læger / offentlige instanser f.eks. denne danske forskning (Human mercury accumulation. Vedhæftet fil), hvor "forskerne" har undersøgt for det fedtopløselige metyl-kviksølv i lever, nyre og milt (det er ikke meget fedt i lever, nyre og milt) eller denne rapport fra Arbejdsskadestyrelsen, hvor man i en 95 sider lang rapport går ud fra den hypotese, at der er en sammenhang mellem urinens indhold af kviksølv og patientens symptomer / belastning med kviksølv.

Utredningsrapport

Der er ingen sådan sammenhæng. Se nedenstående links for dokumentation.

Environmental Health - Mercury in human brain, blood, muscle and toenails in relation to exposure: an autopsy study

Comments on the Article The Toxicology of Mercury and Its Chemical Compounds by Clarkson and Magos (2006) - Critical Reviews in Toxicology

Jeg har selv konsulteret privatpraktiserende læger (som du formentlig vil betragte som "de inkompetenta läkarna") og har fået rigtig god hjælp.

Problemet er, at mange af de privatpraktiserende læger arbejder med så nye metoder, som offentlig ansatte læger/offentlige myndigheder endnu ikke har fået kendskab til.

Jeg medsender min case-story (Hanne Koplev)

Industrien (dental-industrien, medicinalindustrien, kemikaliindustrien og fødevareindustrien) har sat sig grundigt på medierne, politikerne og på den offentlige lægestand og formår ofte at forvrænge videnskabelig viden (f.eks. om kviksølvs skadelige virkning), så industriens økonomiske interesser ikke skades.

Jeg medsender et eksempel derpå.

Sagen om tungmetaller/tungmetalforgiftninger handler formentlig også om, at nogle professorer / arbejdsmedicinere ikke ønsker at tabe ansigt overfor patienterne / befolkningen og derfor holder fast i gammel fejlagtig viden. Ligesom lægerne dækker over hinandens fejltrin udadtil.

Jeg kunne foreslå dig at læse kritikken af Prof. Philippe Grandjean, som i Danmark anses for at være vores største kapacitet med hensyn til viden om tungmetaller.

Open letter to Dr. Grandjean

Jeg sender gerne mere dokumentation for mine påstande, hvis det ønskes?

Med venlig hilsen

Hanne Koplev
Leg. Vetr.

Soltoften 11, Rødding, 8830 Tjele, Danmark

Tlf. 0045 8665 1081

Bilagor: Artikel Hanne Koplev_Tf-bladet_2_2007

Dårlig finmotorik som barn øger risiko for fedme

Er EU-rapport videnskabelig eller resultat af industriel lobbyisme?

Tidigare inlägg i ämnet: Vilseledande om patientsäkerhet

Andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,