tisdag, februari 28, 2006

Ny blogg

Jag har startat den här sidobloggen för att lättare kunna skriva ner egna reflektioner och kommentarar till aktuella inlägg som publiceras på Whiplash-nyheter. Eftersom det kan vara svårt att skilja nyhetsklipp från egna inlägg och funderingar passar det bättre men en helt ny blogg, med avvikande layout.

Har även upptäckt att lite längre inlägg inte blir så snygga på nyhetsbloggen, vilket ibland resulterar i att kommentarerna nästan blir meterlånga och kanske inte speciellt lättlästa. Totalt kommer jag förmodligen inte att skriva mer, men förhoppningsvis blir texterna mer överskådliga. Det går även bra för andra skribenter att bli medlem på den här bloggen. Hör av dig om du är intresserad. Har du redan en egen blogg kan du delta här som gästskribent.

Nu finns det alltså 3 bloggar:

"Startsidan" Hannelores blogg med nyheter, länkar, tips och översiktsartiklar sorterade ämnesvis. Avdelningen Senaste nytt hamnar alltid överst och länkar till månadens viktigaste nyheter om whiplash-skador och närliggande ämnen. Bloggen ser inte ut som en riktig blogg utan mer som en vanlig hemsida, vilket beror på att Blogger inte har några mallar för kategorier.

Whiplash-nyheter innehåller nyhetsklipp och kommentarer sorterade efter datum. Det senaste hamnar alltid överst och huvudsidan visar veckans alla nyheter. Uppdateras dagligen. Här kan alla kommentera anonymt. (Skriv kort. Om du vill skriva längre kommentarer är det bättre att du skriver ett eget inlägg. Mejla mig i så fall.)

Ryggraden. Teamblogg med funderingar och aktuell information kring whiplash, hälsa, försäkring, sjukvård och politik. Även här kan du skriva kommentarer, anonymt om du vill.